• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Dennerle Plant System S7

Dennerle Dennerle Plant System S7

€24,95

Productomschrijving

Dennerle Plant System S7 (Type 3, level 2)

Dennerle Plant System S7 is de vitale stoffen uit de Dennerle Plant System Set. Naarmate de grootte van het aquarium toeneemt, neemt ook het aantal en de grootte van de planten toe. Daarom heeft Dennerle hun plantensysteem ontwikkeld, een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De componenten van Plant System V30 (volledige meststof), Plant System S7 (vitale stoffen) en Plant System E15 (ijzerbemesting) zijn daarom ontwikkeld om aan de behoeften van grote aquaria te voldoen. Alle macro- en micronutriënten en sporenelementen komen aan bod.

Vitaminen, plantenenzymen en andere organische werkzame stoffen worden in de natuur voortdurend opnieuw gevormd met behulp van natuurlijk zonlicht. Deze vitale stoffen bevorderen niet alleen de gezondheid en kleur van de vissen, maar ook de groei van de aquariumplanten. Natuurlijke bronnen van vitaminen ontbreken in het aquarium. Daarnaast zijn de meeste vitamines niet lang stabiel of snel uitgeput. Het is daarom des te belangrijker om deze vitale stoffen regelmatig aan te vullen.

Het multivitaminenconcentraat Plant System S7 voorziet de planten van alle noodzakelijke vitamines, sporenelementen en andere vitale stoffen die ze op korte termijn nodig hebben. Vitale micronutriënten aquariumplanten evenals aquariumvissen en de filtermicro-organismen hebben talrijke mineralen, sporenelementen en andere vitale stoffen nodig. Deze micronutriënten zijn meestal onvoldoende aanwezig in leidingwater en dienen daarom regelmatig aan het aquarium te worden verstrekt.

Dosering:
Plant Systeem S7: wekelijks 3 ml per 100 liter aquariumwater.
Verkrijgbaar in: fles 250 ml en fles 500 ml.

Hoe werkt het Dennerle Levelsysteem met Type 1,2 en 3?
Het doel van Dennerle is een op maat gemaakt en eenvoudig concept dat uw behoeften voorziet. Dit wordt het gemakkelijkst aangetoond met de verschillende aquaria, want een beginner kan ook kiezen
voor een zwaar beplant aquarium. Met het levelsysteem van Dennerle vindt u snel en eenvoudig de juiste meststof omdat alle aquaria in drie types zijn verdeelt.

Type 1 aquarium = is een aquarium met gemakkelijke en of weinig planten. Dit type aquarium komt het meeste voor. De level 1 bemesting van Dennerle is voor dit soort aquarium afgestemd. Een uitgebalanceerde voeding aangepast aan de behoefte van het aquarium. Type 1 aquarium gebruikt Level 1 bemesting en deze is voor Beginners en Professionals met een normaal beplant aquarium en een normaal hoeveelheid licht e.d.

Type 2 aquarium = is een aquarium met veel en veeleisende planten en goede groeiomstandigheden, zoals veel licht en CO2, waardoor ook de behoeften stijgen en de opname van voedingsstoffen door de plant. Een type aquarium dat niet alleen populair is bij aquascapers, maar ook een populaire keuze voor nieuwe aquarianen. Speciaal voor dit aquarium heeft Dennerle Level 2 bemesting ontwikkeld. Met hoogwaardige voedingsstoffen, macronutriënten en individuele werkzame meststoffen. Type 2 aquarium gebruikt Level 2 bemesting en deze is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Type 3 aquarium = is een aquarium die mogelijk groter wordt. Naarmate het aquarium groter wordt, neemt ook de hoeveelheid en de grootte van de planten toe. Daarvoor heeft Dennerle level 2 het Plant systeem ontworpen. Een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De producten die in deze range vallen zijn: Plant System V30, Plant System S7 en Plant System E15. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groot aquarium. Alle macro- en microvoedingsstoffen en sporenelementen worden toegediend. Type 3 aquarium gebruikt level 2 bemesting en de extra aanvullende voedingstoffen van de Plant systeem set. Dit type is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een groot sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Add-On (toevoeging)zijn extra verzorgingsproducten voor alle type aquaria. Geschikt dus voor Type 1, Type 2 en Type 3 aquaria met level 1 en level 2.

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »