• Sparen voor korting
  • Uitgebreid assortiment
  • Lage verzendkosten

eSHa 2000 20 ml tegen schimmels, vinrot en bacteriën

ESHa eSHa 2000 20 ml tegen schimmels, vinrot en bacteriën

€6,50

Productomschrijving

eSHa 2000 20 ml tegen schimmels, vinrot en bacteriën

eSHa 2000 is vanaf het begin een winnaar geweest. Het heeft al meer dan een halve eeuw veel aquariumhobbyisten van onnodig verdriet behoed. eSHa 2000 is ontworpen om een zeer breed scala aan behandelingen te geven en geneest een indrukwekkend aantal (18+) verschillende visziekten en symptomen. eSHa 2000 is een krachtig, gebruiksvriendelijk product met snelle en blijvende resultaten. eSHa 2000 behandelt primaire en secundaire schimmelinfecties, bacteriële huidinfecties en huid/kieuwparasieten. Een bijkomend voordeel is het vermogen om wondgenezing te bevorderen en de huidlaag te beschermen. De brede actie van eSHa 2000 betekent dat het gevaar van het kiezen van de verkeerde behandeling vrijwel uitgesloten is.

eSHa 2000 behandelt:
- shimmying disease: ook wel ‘shimmies’ genoemd. De vis heeft zijn zenuwen en spieren niet meer goed onder controle.
- protozoaire parasieten: een breed scala aan ziekten die vaak worden veroorzaakt door een willekeurig aantal microscopisch kleine externe protozoaire parasieten.
- schimmel: hoogstwaarschijnlijk schimmelsoorten zoals Saprolegnia en Achlya.
- zweren of wonden: opgelopen door krachtig eten / fokken. Waarschijnlijk geïnfecteerd met secundaire infectie zoals 'schimmel' indien onbehandeld.
- mondschimmel: de algemene term voor een bacterie genaamd flexibacter.
- waterzucht: de algemene naam voor een gecombineerde virale en/of bacteriële infectie.
- kieuwproblemen: kunnen een symptoom zijn van een infectie door bepaalde schimmels of wormen, of een slechte waterkwaliteit.
- vinrot: voortgekomen uit krachtige voeding / kweek. Waarschijnlijk geïnfecteerd met secundaire infectie zoals 'schimmel' indien onbehandeld.
- neontetra ziekte: hoewel deze ziekte vaak voorkomt bij neontetra's, kan deze ziekte ook andere vissoorten treffen, met name danios. Vissen kunnen de parasiet bij zich dragen en raken niet besmet. eSHa 2000 blokkeert neontetra ziekte.

Het brede werkingsspectrum van eSHa 2000 is effectief tegen meer dan achttien ziekteverwekkers en aandoeningen. Deze infecties zijn vaak besmettelijk en kunnen zich gemakkelijk verspreiden naar gezonde vissen. Hoe eerder u uw vissen behandelt, hoe groter de kans op herstel. eSHa 2000 geneest echter niet elke kwaal die uw vissen kunnen tegenkomen.

U mag blijven filteren over niet-adsorberende materialen. Verwijder altijd chemische 'actieve' filtermedia zoals (verse) actieve kool, UV (lampen), oxidatiemiddelen, harsen en eiwitafschuimers, omdat deze de werking van eSHa 2000 kunnen verminderen.

Esha 2000 is veilig voor: vissen, planten, garnalen, (voorzichtigheid geboden) en kikkers.
Esha 2000 is NIET veilig voor: slakken/mosselen

Na een ziekte raden wij u ten zeerste aan om uw vissen dagelijks een dosis eSHa Optima te geven, om ze in goede gezondheid te houden. eSHa Optima is een unieke combinatie van de essentiële componenten die voorkomen in tropische rivieren, meren en beken. Deze componenten zijn vermengd met sporenelementen, mineralen, vitamines en natuurlijke groeiversterkers om uw vissen te geven wat ze in hun natuurlijke omgeving gewend zijn. eSHa Optima stimuleert en ondersteunt de natuurlijke afweer en versnelt het volledige herstel van ziekte.
Ook raden wij aan om uw vissen een dosis eSHa Minarol te geven na een ziekte. eSHa Minarol is een mix van sporenelementen, vitamines en mineralen, ontworpen om uw vissen in optimale gezondheid te houden. Het stimuleert en ondersteunt de natuurlijke afweer en het versnelt een volledig herstel van ziekte.

Met de link hieronder kunt u via de website van Esha een dosering laten berekenen maar houdt rekening met het volgende: indien u geen normaal aquarium heeft, dient u de dosering hierop aan te passen. Als u bijvoorbeeld grote hoeveelheden stenen, stenen of ander deco materiaal heeft, moet de dosering worden verlaagd. Als u een te groot extern filter heeft, moet de dosering worden verhoogd.

Ga naar de doseringscalculator.

Download: gebruiksaanwijzing

Reviews

5 / 5

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

  • 5 / 5By Eddy Russing 03 / Jan / 2024

    ik ben zeer te vrede over dit product

Inloggen

Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »