• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

eSHa Gdex 20 ml, tegen huid- kieuw- en lintwormen

ESHa eSHa Gdex 20 ml, tegen huid- kieuw- en lintwormen

€11,90

Productomschrijving

eSHa Gdex 20 ml, tegen huid- kieuw- en lintwormen

eSHa gdex is speciaal ontwikkeld tegen huid- en kieuwwormen (zoals Gyrodactylus sp. en Dactylogyrus sp.) en tegen lintwormen (Cestoden). Een van de vele voordelen is dat het product te combineren is met alle andere eSHa zoetwater geneesmiddelen. De combinatie van eSHa Gdex en eSHa Hexamita geeft een extreem breed werkingsspectrum. Een zeer effectief geneesmiddel voor Discussen en andere zacht water Cichliden. Bovendien geeft eSHa gdex geen verkleuring van het water of waterbloei en wordt het goed verdragen door vissen, planten, filters en garnalen.

Ongebruikelijk of traag zwemgedrag kan wijzen op het begin van een ziekte. eSHa Gdex kan worden gebruikt in combinatie met eSHa 2000: behandelt primaire en secundaire schimmelinfecties bacteriële huidinfecties en huid/kieuwparasieten. Het is niet nodig om de dosering te halveren wanneer u eSHa Gdex en eSHa 2000 samen gebruikt.
eSHa Gdex kan worden gebruikt in combinatie Esha Hexamita: ontwikkeld ter bestrijding van de beruchte gatenziekte waar discusvissen aan kunnen lijden.

Esha Gdex is veilig voor: vissen, garnalen, slakken/mosselen (alleen zoetwater), kikkers en planten.

U mag blijven filteren over niet-adsorberende materialen. Verwijder altijd chemische 'actieve' filtermedia zoals (verse) actieve kool, UV (lampen), oxidatiemiddelen, harsen en eiwitafschuimers, omdat deze de werking van eSHa Ndx kunnen verminderen.

Na een ziekte raden wij u ten zeerste aan om uw vissen dagelijks een dosis eSHa Optima te geven, om ze in goede gezondheid te houden. eSHa Optima is een unieke combinatie van de essentiële componenten die voorkomen in tropische rivieren, meren en beken. Deze componenten zijn vermengd met sporenelementen, mineralen, vitamines en natuurlijke groeiversterkers om uw vissen te geven wat ze in hun natuurlijke omgeving gewend zijn. eSHa Optima stimuleert en ondersteunt de natuurlijke afweer en versnelt het volledige herstel van ziekte.

Met de link hieronder kunt u via de website van Esha een dosering laten berekenen maar houdt rekening met het volgende: indien u geen normaal aquarium heeft, dient u de dosering hierop aan te passen. Als u bijvoorbeeld grote hoeveelheden stenen, stenen of ander deco materiaal heeft, moet de dosering worden verlaagd. Als u een te groot extern filter heeft, moet de dosering worden verhoogd.

Ga naar de doseringscalculator.

Download: gebruiksaanwijzing

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »