• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Dennerle Plant Active Enzymes 50 gram

Dennerle Dennerle Plant Active Enzymes 50 gram

€16,95

Productomschrijving

Dennerle Plant Active Enzymes 50 gram (Type 1, 2, en 3, level 1+2)

Dennerle Plant Active Enzymes heeft meerdere effecten. Groei stimulerende, natuurlijke plantenenzymen stimuleren de celdeling. Enzymen zijn biokatalysatoren en zijn van centraal belang voor de stofwisseling van planten. Ze zetten bijvoorbeeld reservestoffen om in oplosbare stoffen die door de plant worden gebruikt voor groei. Dit bevordert de vorming van nieuw blad en de groei van scheuten. Dennerle Plant Active Enzymes zijn daarom bijzonder geschikt voor aquascapers, vooral na het snoeien om nieuwe scheuten te versnellen. Tegelijkertijd ondersteunen geselecteerde natuurlijke actieve ingrediënten de opbouw en de energiestofwisseling. Ze kunnen direct via de bladeren door de plant worden opgenomen en gemetaboliseerd. Op deze manier worden de planten versterkt en kunnen ze hun afweer verhogen, b.v. tegen algengroei op de bladeren.

Plant Active Enzymes heeft ook een positief effect op de redoxbalans in het aquarium. Door oxidatie worden tal van voedingsstoffen geoxideerd en daardoor onwerkzaam gemaakt voor planten (bijvoorbeeld ijzer en mangaan). Reductie zet deze voedingsstoffen weer om in een vorm die door planten kan worden opgenomen. Plant Active Enzymes bevordert deze reductie reacties. Op deze manier worden plantenvoedingsstoffen die ineffectief zijn geworden, in het aquarium weer gemobiliseerd en zo weer beschikbaar gemaakt voor planten. De groeiomgeving is geoptimaliseerd. Door de plantengroei duurzaam te bevorderen, creëert Plant Active Enzymes tegelijkertijd ongunstige groeiomstandigheden voor algen. Bestaande algen worden afgeremd en nieuwe groei wordt aanzienlijk verminderd. Dennerle Plant Active Enzymes is te gebruiken bij alle aquaria.

Dosering:
0,1 ml per 10 liter aquariumwater. Voldoende voor 5000 liter.
Verkrijgbaar: 50 gram.

Hoe werkt het Dennerle Levelsysteem met Type 1,2 en 3?
Het doel van Dennerle is een op maat gemaakt en eenvoudig concept dat uw behoeften voorziet. Dit wordt het gemakkelijkst aangetoond met de verschillende aquaria, want een beginner kan ook kiezen
voor een zwaar beplant aquarium. Met het levelsysteem van Dennerle vindt u snel en eenvoudig de juiste meststof omdat alle aquaria in drie types zijn verdeelt.

Type 1 aquarium = is een aquarium met gemakkelijke en of weinig planten. Dit type aquarium komt het meeste voor. De level 1 bemesting van Dennerle is voor dit soort aquarium afgestemd. Een uitgebalanceerde voeding aangepast aan de behoefte van het aquarium. Type 1 aquarium gebruikt Level 1 bemesting en deze is voor Beginners en Professionals met een normaal beplant aquarium en een normaal hoeveelheid licht e.d.

Type 2 aquarium = is een aquarium met veel en veeleisende planten en goede groeiomstandigheden, zoals veel licht en CO2, waardoor ook de behoeften stijgen en de opname van voedingsstoffen door de plant. Een type aquarium dat niet alleen populair is bij aquascapers, maar ook een populaire keuze voor nieuwe aquarianen. Speciaal voor dit aquarium heeft Dennerle Level 2 bemesting ontwikkeld. Met hoogwaardige voedingsstoffen, macronutriënten en individuele werkzame meststoffen. Type 2 aquarium gebruikt Level 2 bemesting en deze is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Type 3 aquarium = is een aquarium die mogelijk groter wordt. Naarmate het aquarium groter wordt, neemt ook de hoeveelheid en de grootte van de planten toe. Daarvoor heeft Dennerle level 2 het Plant systeem ontworpen. Een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De producten die in deze range vallen zijn: Plant System V30, Plant System S7 en Plant System E15. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groot aquarium. Alle macro- en microvoedingsstoffen en sporenelementen worden toegediend. Type 3 aquarium gebruikt level 2 bemesting en de extra aanvullende voedingstoffen van de Plant systeem set. Dit type is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een groot sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Add-On (toevoeging)zijn extra verzorgingsproducten voor alle type aquaria. Geschikt dus voor Type 1, Type 2 en Type 3 aquaria met level 1 en level 2.

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »