• Sparen voor korting
 • Uitgebreid assortiment
 • Lage verzendkosten

Dennerle Plant Care Pro Root

Dennerle Dennerle Plant Care Pro Root

€7,95

Productomschrijving

Dennerle Plant Care Pro Root (Type 2, level 2)

De Dennerle Plant Care Pro Root tabletten voorziet aquariumplanten van alle essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben voor een gezonde, weelderige groei, ideaal voor sterk wortelende soorten (bijv. Cryptocoryne, Echinodorus). Alle voedingsstoffen zijn aanwezig in een vorm die direct beschikbaar is voor planten met een onmiddellijk en langdurig effect. Waardevolle sporenelementen zoals ijzer, magnesium en mangaan zorgen voor weelderig groene bladeren. Rode kleuren en mooie bladtekeningen worden versterkt.

De juiste start voor nieuw ingericht aquarium: De groeifase is een moeilijke tijd voor elke aquariumplant. De aquariumplant moet eerst haar wortel netwerk volledig opnieuw opbouwen en wennen aan de nieuwe water- en bodemgesteldheid. Dennerle Plant Care Pro Root zorgt ervoor dat nieuw aangeplante aquariumplanten vanaf het begin veilig en krachtig groeien. Speciale wortelactivatoren bevorderen de wortelvorming waardoor de plant zich snel kan verankeren in het substraat. Een speciaal samengesteld voedingscomplex helpt de planten zich sneller aan te passen aan de nieuwe  omstandigheden ter plaatse.
Frisse groei voor oudere aquariums: het substraat van elk aquarium raakt in de loop der jaren uitgeput van voedingsstoffen. Uiterlijk wanneer de daaruit voortvloeiende groeiproblemen niet meer verholpen kunnen worden door normale bemesting via het water (bladbemesting), dient het substraat geregenereerd te worden. Dennerle Plant Care Pro Root vult de voedingsvoorraad van de bodem gericht op de plekken aan waar het dan hard nodig is. Het dicht de voedingsleemten die onvermijdelijk ontstaan naarmate een aquarium ouder wordt, vooral op het gebied van vitale sporenelementen.

Dosering: druk, afhankelijk van de grootte van de plant, iedere 6 - 12 maanden, eenvoudig 1 – 2 tabletten in het wortelgebied bij de plant. Plant Care Pro Root kan ook over een groot oppervlak worden gebruikt om het substraat als geheel op te frissen: druk hiervoor de tabs op een afstand van 10 – 15 cm in de grond.
Verkrijgbaar in: doosje met 10 tabletten en doosje van 30 tabletten.

Hoe werkt het Dennerle Levelsysteem met Type 1,2 en 3?
Het doel van Dennerle is een op maat gemaakt en eenvoudig concept dat uw behoeften voorziet. Dit wordt het gemakkelijkst aangetoond met de verschillende aquariums, want een beginner kan ook kiezen
voor een zwaar beplant aquarium. Met het levelsysteem van Dennerle vindt u snel en eenvoudig de juiste meststof omdat alle aquariums in drie types zijn verdeelt.

Type 1 aquarium = is een aquarium met gemakkelijke en of weinig planten. Dit type aquarium komt het meeste voor. De level 1 bemesting van Dennerle is voor dit soort aquarium afgestemd. Een uitgebalanceerde voeding aangepast aan de behoefte van het aquarium. Type 1 aquarium gebruikt Level 1 bemesting en deze is voor Beginners en Professionals met een normaal beplant aquarium en een normaal hoeveelheid licht e.d.

Type 2 aquarium = is een aquarium met veel en veeleisende planten en goede groeiomstandigheden, zoals veel licht en CO2, waardoor ook de behoeften stijgen en de opname van voedingsstoffen door de plant. Een type aquarium dat niet alleen populair is bij aquascapers, maar ook een populaire keuze voor nieuwe aquarianen. Speciaal voor dit aquarium heeft Dennerle Level 2 bemesting ontwikkeld. Met hoogwaardige voedingsstoffen, macronutriënten en individuele werkzame meststoffen. Type 2 aquarium gebruikt Level 2 bemesting en deze is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Type 3 aquarium = is een aquarium die mogelijk groter wordt. Naarmate het aquarium groter wordt, neemt ook de hoeveelheid en de grootte van de planten toe. Daarvoor heeft Dennerle level 2 het Plant systeem ontworpen. Een systeem met sterk geconcentreerde componenten. De producten die in deze range vallen zijn: Plant System V30, Plant System S7 en Plant System E15. Deze zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een groot aquarium. Alle macro- en microvoedingsstoffen en sporenelementen worden toegediend. Type 3 aquarium gebruikt level 2 bemesting en de extra aanvullende voedingstoffen van de Plant systeem set. Dit type is voor Aquascapers, Beginners en Professionals met een groot sterk beplant aquarium en veel licht e.d.

Add-On (toevoeging)zijn extra verzorgingsproducten voor alle type aquaria. Geschikt dus voor Type 1, Type 2 en Type 3 aquaria met level 1 en level 2.

Reviews

0 / 5

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

  Inloggen

  Uw wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »